Bezoekers moeten de acties doen die jouw business verder helpen. Denk aan contact opnemen, aanmelden nieuwsbrief, offerte aanvragen, kopen van producten.

Heldere waardepropositie

Zodra bezoekers op je website landen willen ze in één oogopslag kunnen zien wat je te bieden hebt en wat je voor hun kunt betekenen. Je moet ze direct overtuigen dat jij de beste oplossing bent voor hun probleem. Door in tekst en beeld je waardepropositie duidelijk te maken, verleid je potentiële klanten op je website te blijven. Vervolgens haal je ze over om contact op te nemen, een offerte aan te vragen of een andere gewenste actie te doen.

Bezoekers beïnvloeden

We denken dat we rationeel zijn. En dat onze beslissingen via kritisch afwegen tot stand komen. Vergeet het maar, dit is niet hoe ons brein werkt. Ons onderbewuste, het emotionele deel van onze hersenen, is voornamelijk aan het stuur waardoor een beslissing allang is genomen nog voordat je het doorhebt. Door woorden en afbeeldingen heel doordacht te kiezen probeer je invloed uit te oefenen op het gedag van je bezoekers. Zo kun je een handje helpen om de juiste beslissingen te nemen. Namelijk doen wat jij graag wilt!

Content

Goede content is de basis van elke succesvolle website. Het moet je doelgroep boeien en overtuigen tot actie over te gaan. Het creëren van waardevolle, effectieve content verdient nadrukkelijk aandacht tijdens de ontwikkeling van jouw nieuwe website. De regie ligt uiteraard in jouw eigen handen.

Call to action

Nadat je bezoekers hebt overtuigd met je content en de juiste prikkels, wil je dat ze de volgende logische stap nemen. Met een ‘call to action’ geef je bezoekers concreet aan wat ze moeten doen. Soms is een conversie als ‘contact opnemen’ of ‘offerte aanvragen’ nog een stap te ver. Een laagdrempelige conversie, zoals het downloaden van een flyer of e-book, helpt dan om je salesfunnel te vullen met warme leads. Samen kijken we welke call-to-actions je het beste helpen om resultaat op te leveren.

Ook behoefte aan een website die wél voor je werkt?

Geef ons een gil  

Taste Of The World

Bekijk project

Van ‘t Wout

Bekijk project

Textkernel

Bekijk project