Hi, wij zijn wpspecialist

Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in WordPress.

Binnen 2 weken live

Super snel online

100% maatwerk

Altijd een unieke site

Handige pagebuilder

Zelf pagina's aanpassen

Google score van 90+

Razendsnelle pagespeed

WordPress training

Alles duidelijk uitgelegd

Dé WordPress specialist van Nederland

Met 15+ jaar ervaring

Wij zijn wpspecialist, een creatief bureau met een online kantoor. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites en realiseren online groei door middel van verschillende online marketingdiensten. Met onze vlijmscherpe prijs en werkwijze zorgen we voor online groei voor jouw bedrijf.

15+

Jaar ervaring

120+

Tevreden klanten

8

WordPress specialisten

Dé wpspecialist

Waarom klanten ons kiezen

Dankzij onze ruime ervaring weten we precies hoe we hoogwaardige WordPress websites efficiënt kunnen ontwikkelen. Met meer dan 120 tevreden klanten, zijn we experts in het creëren van krachtige websites voor elke sector.

Prik een afspraak
nieuwe website

Echt maatwerk

Geen gebakken lucht

In tegenstelling tot andere WordPress partijen, bouwen wij volledig op maat zonder trage en onveilige thema’s en plugins zoals Divi of Elementor. Dit resulteert in veiligere, snellere en beter indexeerbare websites.

Bekijk voorbeelden

Vaste prijzen

Zonder verrassingen

We zijn transparant over onze prijzen. Voor €1.500 verzorgen we je website (incl. logo en content indien gewenst). Daarnaast kies je uit ons basis- of compleet onderhoudspakket voor een veilige en up-to-date website.

Onze prijzen

Benieuwd hoe we werken?

4 simpele stappen

Met ons duidelijke stappenplan zorgen we ervoor dat je binnen 2 weken live kunt met je nieuwe website. Je bent van A tot Z betrokken bij het proces. Check hiernaast ons overzichtelijke stappenplan.

Heb je interesse in een maatwerk website van wpspecialist? Maak dan vrijblijvend een afspraak via de contact pagina of bel ons.

De eerstvolgende stap na akkoord is het plannen van een kick-off. Tijdens deze sessie proberen we samen alle gewenste functionaliteit glashelder te krijgen, en kun je ons meer vertellen over je voorkeur voor het ontwerp.

Op basis van de bestaande- of aangeleverde content zetten we een complete eerste versie van de website in elkaar. Heb je geen content? Geen probleem, dan zorgen wij voor zoekmachine vriendelijke teksten.

Wanneer je helemaal tevreden bent, zetten we de website live. Je hebt nu een professionele maatwerk website, goed leesbaar op desktop, tablet en telefoon. Kortom, een solide basis voor online groei!

Cactus

Zuiderplastics

Fris, zakelijk & modern

wpspecialist heeft onze wensen goed en snel vertaald naar een frisse, zakelijke en moderne website. Heel tevreden over de samenwerking!

Tjerk van Duinen
Zuiderplastics

Verhoek

Binnen éen week live!

Waanzinnig. De heren van wpspecialist hebben in één week alles voor me geregeld en ik ben er zó blij mee! Als kers op de taart kreeg ik er ook nog een gratis logo bij, top!!

Verhoek
Eigenaar

Hallo, hoe kan ik je helpen?

Vind hier je antwoord

Geen antwoord op je vraag gevonden? Neem dan contact op.

Wij bouwen échte maatwerk websites en maken dus geen gebruik van kant-en-klaar oplossingen zoals Divi, Elementor of andere WordPress thema’s. Onze websites zijn gebruiksvriendelijker, sneller én scoren beter in Google. Twijfels? We laten het je graag zien.

Bij wpspecialist betaal je eenmalig €1500,- voor je maatwerk website. Daarnaast kies je uit een van onze 2 service abonnementen. Bekijk de prijzen pagina voor meer informatie.

Alleen in combinatie met een serviceabonnement kunnen we de kwaliteit van je website waarborgen. Het structureel uitvoeren van onderhoud en het maken van dagelijkse backups zorgen ervoor dat je website veilig en up-to-date blijft. Met ons serviceabonnement word je volledig ontzorgd.

Neem contact met ons op! We prikken graag een afspraak om kennis te maken en al je wensen in kaart te brengen.

Heb je nog ergens een vraag over?

Kom in contact met ons

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Voor een snelle vraag kan je altijd bellen of mailen.

Snelle vraag?
020 261 26 60

Liever mailen?
info@wpspecialist.eu

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Waar kan WPspecialist je mee helpen?
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.