We hebben het vaak gezien. Een website gebouwd door een kennis of student om kosten te besparen. Prima deal. Maar afspraken worden niet nagekomen en je krijgt geen reactie meer op e-mails of telefoontjes. Dít is precies waarom we in 2013 WPspecialist zijn gestart.

Ons doel  doeltreffende websites maken voor ondernemers die betaalbaar én makkelijk te onderhouden zijn.

Door het ontwikkelproces te stroomlijnen en randzaken eruit te laten, kunnen we doeltreffende websites maken voor een vlijmscherpe prijs. En met behulp van onze gratis WordPress training ben je zelf in staat om je website te onderhouden. Werkt er iets niet of heb je toch hulp nodig? Dan staan we altijd klaar om de helpende hand toe te steken.

In ons korte bestaan hebben we al 150+ doeltreffende websites opgeleverd. En de teller blijft lopen.

Oplevergarantie

Is je website eenmaal live, krijg je van ons standaard 2 maanden garantie op je website of webshop. Dit betekent dat we in deze periode eventuele technische problemen kosteloos voor je oplossen. Zo ben je verzekerd van een voorspoedige start.

Service & support

Na oplevering van de website trainen wij je in het gebruik van WordPress. En dan met name hoe je aanpassingen doorvoert aan je eigen website, waar je zaken kunt vinden, hoe je iets doet. Onze support pagina is daarbij een praktische bron om informatie te vinden. En uiteraard zijn we makkelijk bereikbaar via telefoon en e-mail. Geen zorgen meer over je website.

Strippenkaart

Hoe zorgvuldig en goed je ook van te voren hebt nagedacht over de website, ervaring leert dat wanneer de site live is, dingen toch anders zijn dan gedacht. Op basis van statistieken en gebruik wil je een paar dingen verbeteren. Met onze strippenkaart kunnen we deze wijzigingen voor je aanbrengen tegen een gereduceerd tarief. Voordeel is dat je niet voor iedere opdracht een aparte offerte en factuur ontvangt.

Ook behoefte aan een website die wél voor je werkt?

Geef ons een gil  

Indian Summer Festival

Bekijk project

Taste Of The World

Bekijk project

Best Kept Secret

Bekijk project