We hebben het vaak gezien. Een website gebouwd door een kennis of student om kosten te besparen. Prima deal, maar het gewenste resultaat is niet altijd daar. Regelmatig worden afspraken niet nagekomen en krijg je geen reactie meer op e-mails of telefoontjes. Dit is precies waarom we in 2013 WPspecialist zijn gestart. Wij maken doeltreffende websites voor ondernemers die betaalbaar én makkelijk te onderhouden zijn, we houden ons aan onze afspraken en werken altijd op basis van een afgesproken fixed price.

Door ons ontwikkelproces te stroomlijnen en randzaken eruit te laten, kunnen we doeltreffende websites maken voor een vlijmscherpe prijs. En met behulp van onze gratis WordPress training ben je zelf in staat om je website te onderhouden. Werkt er iets niet of heb je toch hulp nodig? Dan staan we altijd klaar om de helpende hand toe te steken.

In ons bestaan hebben we al 500+ doeltreffende projecten opgeleverd. En de teller blijft lopen.

Oplevergarantie

Is je website eenmaal live, dan krijg je van ons standaard 2 maanden garantie op je website of webshop. Dit betekent dat we in deze periode eventuele technische problemen kosteloos voor je oplossen. Zo ben je verzekerd van een voorspoedige start.

Service & support

Na oplevering van de website trainen wij je in het gebruik van WordPress. En dan met name hoe je aanpassingen doorvoert aan je eigen website, waar je zaken kunt vinden, hoe je iets doet. Uiteraard zijn we makkelijk bereikbaar via telefoon en e-mail. Geen zorgen meer over je website.

Strippenkaart

Hoe zorgvuldig en goed je ook van te voren hebt nagedacht over de website, ervaring leert dat wanneer de site live is, dingen toch anders zijn dan gedacht. Op basis van statistieken en gebruik wil je een paar dingen verbeteren. Met onze strippenkaart kunnen we deze wijzigingen voor je aanbrengen tegen een gereduceerd tarief. Voordeel is dat je niet voor iedere opdracht een aparte offerte en factuur ontvangt en we dus lekker snel kunnen schakelen.