Services
Concept en design
Bouw en implementatie
Service en nazorg

Bijzonderheden
De website is opgebouwd vanuit een mobile first gedachte en geoptimaliseerd voor een perfect en snelle mobiele ervaring. Dankzij de wishlist kunnen bezoekers een eigen lijstje samenstellen van favoriete artiesten.

Deliverables
Responsive WordPress website
Maatwerk zoek- en filter module
Maatwerk wishlist functionaliteit

Project insight

Bevrijdingsfestivals.nl is het overkoepelende platform voor alle 14 officiële Bevrijdingsfestivals in Nederland. De website was verouderd dus mochten we aan de slag met het ontwerpen en bouwen van een compleet nieuw platform.

Een aantal belangrijke aspecten van de opdracht: een soepele mobiele ervaring, een overzichtelijke, kraakheldere flow voor de gebruiker en een overzicht van alle artiesten op alle festivals die te bewaren zijn in een persoonlijke wishlist.

Responsive website

Bezoekers van de website kunnen een interactieve wishlist samenstellen op basis van de door de bezoeker als ‘favoriet’ gemarkeerde artiesten. Daarnaast bevat de nieuwe website een programma module waarin alle acts van alle festivals te vinden zijn. Dankzij de handige dynamische filters kunnen gebruikers eenvoudig zoeken op naam, filteren op provincie, genre of alfabet.

Bekijk website Bekijk website

Ook meer online succes?

Volgende

Best Kept Secret festival