WordPress website laten maken

Wij maken WordPress websites

Wil jij een WordPress website laten maken door professionals? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken websites die passen bij jouw bedrijf of organisatie en die goed gevonden worden door zoekmachines.

We hebben een team van ervaren webdesigners en developers die jouw website kunnen ontwerpen en bouwen volgens jouw wensen. Wij zorgen er ook voor dat jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat je website goed gevonden wordt door potentiële klanten.

De prijs van een WordPress site

De prijs van een WordPress site hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte en complexiteit van de site, de gebruikte functies en de gekozen hosting provider. Over het algemeen zijn WordPress sites relatief betaalbaar.

Bij wpspecialist betaal je eenmalig €1500 voor een website en vervolgens een maandelijkse fee, afhankelijk van het door jou gekozen pakket.

Een WordPress website laten maken met wpspecialist

Wpspecialist is een webbureau die maatwerk WordPress websites en hosting aanbiedt. WordPress hosting is een type hosting die speciaal is ontworpen voor een WordPress website. WordPress hosting biedt een aantal voordelen, zoals:

 • Een snelle en betrouwbare hosting omgeving
 • Een breed scala aan functies en mogelijkheden
 • Eenvoudige installatie en beheer van WordPress
 • Oog op de customer journey

Voordelen van een WordPress website laten maken:

 • Je krijgt een professionele website die is ontworpen en gebouwd door experts.
 • Je hoeft geen technische kennis te hebben om je website te beheren.
 • Je hebt toegang tot een breed scala aan functies en mogelijkheden.
 • Je website is veilig en betrouwbaar.

De voordelen van een professionele WordPress website

Een professionele WordPress website heeft een aantal voordelen ten opzichte van een zelfgemaakte website. Een professionele website is:

 • Professioneel ontworpen
 • Gebruiksvriendelijk
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Beveiligd tegen cyberaanvallen

Zelf doen versus uitbesteden aan webdesigner

Als je een website wilt laten maken, zijn er twee opties: je kunt het zelf doen of je kunt het uitbesteden aan een webdesigner. Als je geen technische kennis hebt, is het aan te raden om een webdesigner in te huren.

Een webdesigner kan je helpen om een website te maken die past bij jouw bedrijf of organisatie en die goed gevonden wordt door zoekmachines. D.m.v. zoekmachine optimalisatie word je website beter zichtbaar in o.a. Google.

Een nieuwe WordPress website laten maken?

Bij ons altijd veilig!

Als je een nieuwe WordPress website laat maken bij wpspecialist, ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare website. Wpspecialist gebruikt de nieuwste technologieën om jouw website te beschermen tegen cyberaanvallen.

Wij leveren geen kant-en-klaar WordPress thema, maar een échte maatwerk website.

Wij werken onder andere voor:

 • Bedrijven
 • Organisaties
 • ZZP’ers
 • Particulieren

Kies een van de twee pakketten van wpspecialist:

Wpspecialist biedt twee verschillende pakketten voor WordPress websites:

 • Basis
 • Compleet

Om er voor te zorgen dat je website altijd snel, veilig en bereikbaar blijft voor je bezoekers, bieden we 2 verschillende pakketten aan voor hosting, onderhoud, support en additionele diensten.

In het basispakket wordt premium hosting, onderhoud en plugins aangeboden. In het complete pakket beschik je ook over premium support, spam en malware preventie, cookiebot integratie en goede basis voor SEO optimalisatie.

Goedkoop een professionele WordPress website laten maken: Altijd de focus op de juiste zoektermen

Wij kunnen jouw WordPress website goedkoop en professioneel maken. Wij hebben een team van ervaren webdesigners en developers die jouw website kunnen ontwerpen en bouwen volgens jouw wensen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat je website goed gevonden wordt door potentiële klanten.

Wat is de werkwijze van wpspecialist?

Wpspecialist werkt met een duidelijk stappenplan. Na de eerste afspraak en het duidelijk stellen van de wensen van de klant, wordt er een eerste versie van de website gemaakt. Na eventuele feedback en het toevoegen van content wordt jouw website live gezet en beschik je over een professionele en solide WordPress website!

Heb je interesse in een maatwerk website van wpspecialist? Maak dan vrijblijvend een afspraak via de contact pagina of bel ons.

De eerstvolgende stap na akkoord is het plannen van een kick-off. Tijdens deze sessie proberen we samen alle gewenste functionaliteit glashelder te krijgen, en kun je ons meer vertellen over je voorkeur voor het ontwerp.

Op basis van de bestaande- of aangeleverde content zetten we een complete eerste versie van de website in elkaar. Heb je geen content? Geen probleem, dan zorgen wij voor zoekmachine vriendelijke teksten.

Wanneer je helemaal tevreden bent, zetten we de website live. Je hebt nu een professionele maatwerk website, goed leesbaar op desktop, tablet en telefoon. Kortom, een solide basis voor online groei!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Lees hier de veelgestelde vragen over het maken en beheren van WordPress websites. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost het om een WordPress website te laten maken?

De prijs van een WordPress website hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte en complexiteit van de site, de gebruikte functies en de gekozen hostingprovider. Over het algemeen zijn WordPress sites relatief betaalbaar. Bij wpspecialist kost een website eenmalig €1500. Vervolgens betaal je maandelijks een bedrag, afhankelijk van jouw pakketkeuze.

Hoe lang duurt het om een WordPress website te laten maken?

Dit hangt af van veel factoren. Wij streven ernaar om de website binnen 2 weken live te zetten. Dit hangt soms wel af van de input van de klant, bijvoorbeeld door het aanleveren van content. In Nederland duurt het maken van een WordPress website gemiddeld 2 tot 3 maanden.

Wat zijn de voordelen van een WordPress website?

Je krijgt een professionele en hoogstaande website die is ontworpen en gebouwd door experts.
Je hoeft geen technische kennis te hebben om je website te beheren.
Je hebt toegang tot een breed scala aan functies en mogelijkheden.
Je website is veilig en betrouwbaar.

Voor wie geschikt?

WordPress websites zijn geschikt voor iedereen die een website wil laten maken. WordPress is een gebruiksvriendelijk platform, dus je hoeft geen technische kennis te hebben om je website te beheren.

Kan ik zelf content publiceren?

Ja, als je een WordPress website hebt, kun je zelf content publiceren op je website. Je kunt gemakkelijk tekst, afbeeldingen, video's en andere media publiceren op je website.

Wat zijn de licentiekosten van plugins en themas?

Er zijn veel verschillende plug ins en themes beschikbaar voor WordPress. Sommige plug ins en WordPress thema's zijn gratis, maar andere plug ins en themes zijn betaald. De kosten van plug ins en themes variëren.

Is WordPress betrouwbaar?

Ja, WordPress is een betrouwbare content management systeem (CMS) platform. Het wordt gebruikt door meer dan 400 miljoen websites, waardoor het de meest populaire CMS ter wereld is. WordPress is betrouwbaar omdat het regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe beveiligingspatches. Het heeft ook een groot en actief community van ontwikkelaars die voortdurend werken aan het verbeteren van de beveiliging.

Zorg voor online groei door een nieuwe WordPress website te laten maken

Wil jij beter vindbaar worden in Google en een beter visitekaartje achterlaten voor jouw bezoekers? Neem dan gerust contact op met wpspecialist. Binnen 2 weken kan er al een nieuwe website live staan!

Bij wpspecialist kan je een nieuwe WordPress website laten maken door échte professionals, tegen een zeer schappelijke prijs.