Ahhrrgggg! Niets is zo vervelend om dágen te moeten wachten voordat een kleine aanpassing is doorgevoerd door de webbouwer. Gelukkig is dat verleden tijd met een website van WPspecialist.

WordPress CMS

WordPress is een opensource platform. Er is een grote community ontwikkelaars die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van WordPress. Er is dus geen ‘CEO’ van WordPress die de koers uitzet. Dit is de grote kracht. WordPress wordt niet gedreven door aandeelhouderswaarde (hoe kunnen we meer geld verdienen met WordPress) maar puur en alleen door liefhebbers (hoe maken we WordPress beter, sterker en gebruiksvriendelijker).

Daarbij zijn er miljoenen ontwikkelaars wereldwijd die plugins en modules ontwikkelen die de ontwikkeling van complexe functionaliteit een stuk eenvoudiger (en goedkoper) maken.

Gebruiksvriendelijk

WordPress staat bekend als het meeste gebruiksvriendelijke CMS voor het beheren van websites. Je hoeft geen expert te zijn om aan de slag te kunnen. Gecombineerd met onze training en praktische handleiding, is het een koud kunstje om wijziging door te voeren of nieuwe pagina’s te creëren en op te maken.

Ook behoefte aan een website die wél voor je werkt?

Geef ons een gil  

Taste Of The World

Bekijk project

Indian Summer Festival

Bekijk project

MCFLY & BROWN

Bekijk project